Промоция!

Мултикукър под налягане Tefal Turbo Cuisine CY754830, 1090W, 4.8 л, Отложен старт, Поддържане на топлина, 10 програми, Незалепващо покритие, Черен

Оценено на 0 от 5
(0 клиентски отзива)

Налично

Доставка: от 6.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Original price was: 325.99лв..Current price is: 249.99лв..

Налично

Доставка: от 6.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 9.28 лв.

Кратко описание

Tefal Turbo Cuisine CY754830 е мултикукър под налягане, създаден да улесни и ускори процеса на готвене, като предлага широка гама от функции и програми. С мощност от 1090W, капацитет от 4.8 литра и 10 предварително зададени програми, този уред ви позволява да приготвите разнообразни ястия бързо и лесно.

Виж пълното описание >

Други потребители разгледаха

Описание

Мултикукър под налягане Tefal Turbo Cuisine CY754830, 1090W, 4.8 л, Отложен старт, Поддържане на топлина, 10 програми, Незалепващо покритие, Черен

Мултикукър под налягане Tefal Turbo Cuisine CY754830

Мултикукър под налягане Tefal Turbo Cuisine CY754830

Tefal Turbo Cuisine CY754830 е мултикукър под налягане, създаден да улесни и ускори процеса на готвене, като предлага широка гама от функции и програми. С мощност от 1090W, капацитет от 4.8 литра и 10 предварително зададени програми, този уред ви позволява да приготвите разнообразни ястия бързо и лесно. Незалепващото покритие, функцията за отложен старт и поддържането на топлина го правят идеален за забързаното ежедневие.

Защо си струва да купите Мултикукър под налягане Tefal Turbo Cuisine CY754830?

Tefal Turbo Cuisine CY754830 е идеален за тези, които искат да приготвят вкусни и разнообразни ястия с минимални усилия. Със своите 10 автоматични програми, уредът ви позволява да приготвите различни ястия като супи, задушени меса, ориз, десерти и дори хляб само с натискане на един бутон. Технологията за готвене под налягане значително съкращава времето за приготвяне, като същевременно запазва вкуса и хранителните качества на продуктите.

Големият капацитет от 4.8 литра е достатъчен за приготвяне на храна за цялото семейство, а функцията Отложен старт ви дава възможност да настроите мултикукъра да започне готвенето в удобно за вас време. Функцията за поддържане на топлината ще запази ястието топло до момента на сервиране, което е особено удобно за заети домакинства.

Начинът, по който работи Мултикукър под налягане Tefal Turbo Cuisine CY754830:

Tefal Turbo Cuisine CY754830 е оборудван с 10 предварително зададени програми, които автоматично настройват времето и температурата според избраното ястие. Сред програмите са супи, яхнии, десерти и други, които позволяват приготвянето на разнообразни рецепти само с натискане на един бутон. Уредът също така разполага с ръчен режим, който ви позволява да регулирате параметрите за готвене според вашите нужди.

Със своята мощност от 1090 W, мултикукърът осигурява бързо нагряване и равномерно готвене. Готвенето под налягане намалява времето за приготвяне на ястията, като същевременно запазва влагата, вкусовете и хранителните вещества. Незалепващото покритие на вътрешния съд улеснява почистването след всяко готвене, а големият капацитет от 4.8 литра го прави подходящ за семейни порции.

Характеристики:

  • Мощност: 915-1090W
  • Вместимост на купата: 4.8 литра
  • Максимално налягане: 70kPa
  • Отложен старт до 12 часа
  • Аксесоари: Кошница за готвене на пара
  • LCD дисплей
  • Защита срещу свръх налягане
  • Вътрешно покритие на купата: Незалепващо покритие, Без PFOA
  • Автоматично изключване
  • 10 програми – Режим за яхния, супа, запържване, на пара, печива, су вид и бавно готвене, каша, кисело млякои ферментиране, подгряване, регулируем режим за шеф-готвачи
  • Поддържане на топлина до 24 часа

Ползи от използването на Мултикукър под налягане Tefal Turbo Cuisine CY754830:

Бързо и лесно готвене: Готвенето под налягане и автоматичните програми ви спестяват време и усилия в кухнята.
Гъвкавост: С 10-те програми и ръчния режим можете да приготвяте разнообразни ястия – от основни до десерти.
Лесно почистване: Незалепващото покритие на съда осигурява лесно почистване след всяка употреба.
Отложен старт и поддържане на топлината: Перфектно решение за заети хора, които искат готова топла храна в точното време.

Какво прави Tefal Turbo Cuisine CY754830 уникален?

Tefal Turbo Cuisine CY754830 се отличава със своето съчетание на мощност, удобство и многофункционалност. С 10 автоматични програми, той е идеален за бързо и лесно приготвяне на разнообразни ястия, като същевременно предлага гъвкавост с ръчните настройки. Функциите за отложен старт и поддържане на топлината осигуряват удобство за заети хора, които искат топла и вкусна храна точно когато им е нужна.

Мултикукърът Tefal Turbo Cuisine CY754830 е перфектният помощник за всяко домакинство, което търси лесен начин за приготвяне на вкусни и здравословни ястия за семейството.

Още подобни продукти можете да разгледате в категорията Мултикукъри.

За нови оферти и специални предложения последвайте ни и във фейсбук.

Характеристики

Тегло 3 кг

Мнения/Отзиви

0.0
Оценено на 0 от 5
(0)
5 звезди
(0)
4 звезди
(0)
3 звезди
(0)
2 звезди
(0)
1 звезди
(0)

Оцени този продукт

Сподели мнението си за този продукт и помогни на други клиенти в избора.

Все още няма отзиви.

Уважаеми клиенти, за продукти до 300 лв. доставката на продукта е за ваша сметка и се начислява след изпращане на поръчката. За продукти над 300 лв., доставката на продукта е безплатна до офис на куриер.
tbi bank loading
моля изчакайте
Количка0
Нямате продукти в количката!
Продължи пазаруването