Промоция!

Многофункционална безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO, 380 W, Сухо и мокро почистване, Чупещо рамо, 4 нива на мощност, Турбо режим, Син

Оценено на 0 от 5
(0 клиентски отзива)

Налично

Доставка: от 0.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Original price was: 999.99лв..Current price is: 799.99лв..

Налично

Доставка: от 0.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 29.70 лв.

Кратко описание

Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO е иновативна безкабелна прахосмукачка, която предлага както сухо, така и мокро почистване, съчетавайки мощност и гъвкавост за перфектно почистване на дома. С чупещото си рамо, 380 W мотор и 4 нива на мощност, тази прахосмукачка ви дава свобода на движение и ефективно почистване дори на труднодостъпни места.

Виж пълното описание >

Други потребители разгледаха

Описание

Многофункционална безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO, 380 W, Сухо и мокро почистване, Чупещо рамо, 4 нива на мощност, Турбо режим, Син

Многофункционална безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO

Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO е иновативна безкабелна прахосмукачка, която предлага както сухо, така и мокро почистване, съчетавайки мощност и гъвкавост за перфектно почистване на дома. С чупещото си рамо, 380 W мотор и 4 нива на мощност, тази прахосмукачка ви дава свобода на движение и ефективно почистване дори на труднодостъпни места. Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA е идеалното решение за всяко домакинство, което търси универсален уред с висока производителност и удобство.

Защо си струва да купите Многофункционална безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO?

Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO е изключително удобна и мощна прахосмукачка, която обединява сухо и мокро почистване в един уред. Със своите 4 нива на мощност и Турбо режим, тя е способна да се справи с всякакви замърсявания – от финия прах до по-големите отпадъци. Наличието на мокро почистване позволява да миете подовете, като същевременно почиствате прах и мръсотия, което спестява време и усилия.

Многофункционална безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO

Една от най-иновативните функции на уреда е чупещото рамо Flex, което ви позволява лесно да достигате до труднодостъпни места под мебелите, без да се навеждате. Това ви осигурява удобство и улеснява почистването на дома. Със своята мощност от 380 W и бърз заряд, този уред е винаги готов да осигури безупречни резултати.

Начинът, по който работи Многофункционална безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO:

Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO разполага с мощен мотор от 380 W и батерия с дълъг живот, която осигурява до 45 минути автономна работа в стандартен режим. Тя се зарежда бързо и е готова за нови задачи. С 4-те различни режима на мощност, можете да избирате подходящото ниво в зависимост от типа на почистваната повърхност и степента на замърсяване.

Многофункционална безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO

Уникалното чупещо рамо Flex позволява да достигнете до труднодостъпни места, като под ниски мебели или ъгли, без да се навеждате или да местите мебели. Освен това, прахосмукачката разполага с Турбо режим, който осигурява максимална мощност за справяне с по-силни замърсявания като косми от домашни любимци и упорити частици.

С функцията за мокро почистване, Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA едновременно почиства и мие подовете, което е особено полезно за твърди настилки като плочки, ламинат и паркет.

Характеристики:

  • 99,9% филтрация на финия прах, алергените и прашните акари
  • Мощност: 380 W
  • Airwatts: 150 AW
  • Тип батерия: Литиево-йонна батерия
  • Напрежение: 4,8 V
  • Време за работа( при употреба на ръчната прахосмукачка в стандартен режим на работа): 45 мин
  • LED система за осветление на почистващата глава
  • Гъвкава тръба
  • Четка за мека мебел
  • Накрайник за тесни пространства
  • Леснодостъпна четка Easy brush
  • Вместимост на контейнера за прах: 0.9 литра
  • 4 нива на мощност
  • Турбо режим
  • Smart Control Display
  • Технологията Aqua съкращава времето ви за почистване наполовина като ви позволява едновремнно да почиствате с прахосмукачка и моп

Ползи от използването на Многофункционална безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO:

Универсалност: Може да се използва както за сухо, така и за мокро почистване, което я прави идеална за различни видове повърхности.
Лесно достигане до труднодостъпни места: Чупещото рамо Flex ви позволява да почиствате под мебели и ъгли без усилия.
Мощност и гъвкавост: 4 нива на мощност и Турбо режим ви позволяват да адаптирате уреда към всяка ситуация – от леки до тежки замърсявания.
Дълъг живот на батерията: До 45 минути работа, което е достатъчно за почистване на големи площи.

Какво прави Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO уникална?

Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO съчетава в себе си всичко, от което имате нужда за идеално чист дом – сухо и мокро почистване, висока мощност, чупещо рамо за достъп до всяко кътче, както и дълга автономия за максимално удобство. Със своя Турбо режим и иновационни функции, този модел прави почистването по-лесно и ефективно, спестявайки ви време и усилия.

Многофункционалната безкабелна прахосмукачка Rowenta X-FORCE FLEX 12.60 AQUA RH98C0WO е идеален избор за тези, които искат да поддържат дома си перфектно чист с минимални усилия и максимална гъвкавост.

Още подобни продукти можете да разгледате в категорията Вертикални прахосмукачки.

За нови оферти и специални предложения последвайте ни и във фейсбук.

Характеристики

Тегло 4 кг

Мнения/Отзиви

0.0
Оценено на 0 от 5
(0)
5 звезди
(0)
4 звезди
(0)
3 звезди
(0)
2 звезди
(0)
1 звезди
(0)

Оцени този продукт

Сподели мнението си за този продукт и помогни на други клиенти в избора.

Все още няма отзиви.

Уважаеми клиенти, за продукти до 300 лв. доставката на продукта е за ваша сметка и се начислява след изпращане на поръчката. За продукти над 300 лв., доставката на продукта е безплатна до офис на куриер.
tbi bank loading
моля изчакайте
Количка0
Нямате продукти в количката!
Продължи пазаруването