Промоция!

Тостер Tefal VITA PLASTIC TT1A1830, 800 W, 2 филийки, 7 степени, Функция размразяване, Черен

Оценено на 0 от 5
(0 клиентски отзива)

Налично

Доставка: от 6.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Original price was: 69.99лв..Current price is: 59.99лв..

Налично

Доставка: от 6.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 2.23 лв.

Кратко описание

Tefal VITA PLASTIC TT1A1830 е стилен и практичен тостер, предназначен за приготвяне на вкусни и перфектно запечени филийки хляб. С мощност от 800 W и капацитет за две филийки, този тостер предлага 7 степени на изпичане, което ви позволява да избирате между леко запечени и хрупкави филийки.

Виж пълното описание >

Други потребители разгледаха

Описание

Тостер Tefal VITA PLASTIC TT1A1830, 800 W, 2 филийки, 7 степени, Функция размразяване, Черен

Тостер Tefal VITA PLASTIC TT1A1830

Tefal VITA PLASTIC TT1A1830 е стилен и практичен тостер, предназначен за приготвяне на вкусни и перфектно запечени филийки хляб. С мощност от 800 W и капацитет за две филийки, този тостер предлага 7 степени на изпичане, което ви позволява да избирате между леко запечени и хрупкави филийки. С допълнителни функции като размразяване и стоп бутон, Tefal VITA TT1A1830 прави всяка закуска бърза и лесна.

Защо си струва да купите Тостер Tefal VITA PLASTIC TT1A1830?

Tefal VITA PLASTIC TT1A1830 е перфектен за всеки, който иска да приготвя тостове с максимална прецизност и контрол. Със своите 7 различни степени на изпичане, тостерът ви позволява да постигнете желаната степен на хрупкавост – от леко запечени до златисто кафяви филийки. Уредът е идеален за хора с различни предпочитания относно тоста.

Тостерът е оборудван с удобна функция за размразяване, която позволява лесно и бързо размразяване на замразени филийки хляб, без да е необходимо да ги оставяте да се размразяват предварително. Функцията за стоп бутон ви дава възможност да прекратите процеса на изпичане по всяко време, когато сметнете, че филийките са готови.

Начинът, по който работи Тостер Tefal VITA PLASTIC TT1A1830:

Tefal VITA PLASTIC TT1A1830 разполага с 800 W мощност, което осигурява бързо нагряване и равномерно запичане на филийките. С 2 отвора, уредът ви позволява да приготвите две филийки хляб наведнъж, като може да настроите желаната степен на изпичане чрез вградения регулатор. Независимо дали предпочитате по-леки или силно запечени тостове, можете лесно да настроите уреда според вашите нужди.

Функцията за размразяване ви позволява да поставите замразен хляб директно в тостера, като той ще го размрази и ще го изпече до съвършенство, без да се изсушава. Уредът разполага и със стоп бутон, който дава възможност да спрете изпичането по всяко време, ако искате по-малко запечен тост.

Характеристики:

  • Мощност: 800 W
  • Брой филии: 2
  • Брой слотове: 2
  • Високо повдигане на филийките
  • Стоп
  • Размразяване
  • Степени на изпичане: 7
  • Автоматично центриране на хляба
  • Табла за трохи

Ползи от използването на Тостер Tefal VITA PLASTIC TT1A1830:

Перфектен контрол върху изпичането: Благодарение на 7-те степени на изпичане, можете да персонализирате всяка филийка според предпочитанията си.
Размразяване и тостване наведнъж: Функцията за размразяване прави възможно да поставите замразен хляб директно в тостера и да го приготвите до съвършенство.
Лесно почистване: Подвижната тава за трохи улеснява почистването на уреда, като събира трохите и предотвратява натрупването им.
Компактен и стилен: Уредът заема малко място на плота и се вписва перфектно във всяка кухня със своя елегантен дизайн.

Какво прави Tefal VITA PLASTIC TT1A1830 уникален?

Tefal VITA PLASTIC TT1A1830 се отличава с практичността си и възможността да предлага перфектен контрол върху всяка филийка хляб. Със 7-те степени на изпичане и функцията за размразяване, уредът ви позволява да приготвяте различни видове тостове, в зависимост от вашите предпочитания. Тостерът е компактен и удобен за използване, а подвижната тава за трохи прави почистването лесно и бързо. Модерният черен дизайн добавя стил към всяка кухня.

Тостерът Tefal VITA PLASTIC TT1A1830 е идеалното решение за бързи и вкусни закуски, като ви дава пълен контрол върху процеса на изпичане и гарантира равномерно запичане на всяка филийка хляб.

Още подобни продукти можете да разгледате в категорията Тостери.

За нови оферти и специални предложения последвайте ни и във фейсбук.

Характеристики

Тегло 2 кг

Мнения/Отзиви

0.0
Оценено на 0 от 5
(0)
5 звезди
(0)
4 звезди
(0)
3 звезди
(0)
2 звезди
(0)
1 звезди
(0)

Оцени този продукт

Сподели мнението си за този продукт и помогни на други клиенти в избора.

Все още няма отзиви.

Уважаеми клиенти, за продукти до 300 лв. доставката на продукта е за ваша сметка и се начислява след изпращане на поръчката. За продукти над 300 лв., доставката на продукта е безплатна до офис на куриер.
tbi bank loading
моля изчакайте
Количка0
Нямате продукти в количката!
Продължи пазаруването