Промоция!

Уред за сандвичи и гофрети Tefal SW614831, 700 W, 3 приставки, Незалепващо покритие, Черен/Инокс

Оценено на 0 от 5
(0 клиентски отзива)

Налично

Доставка: от 6.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Original price was: 159.98лв..Current price is: 139.99лв..

Налично

Доставка: от 6.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 5.20 лв.

Кратко описание

Tefal SW614831 е многофункционален уред, който съчетава удобството и ефективността на три различни кухненски уреда в един. С мощност от 700 W и три различни приставки, този уред ви позволява да приготвяте вкусни сандвичи, гофрети и дори грил ястия лесно и бързо.

Виж пълното описание >

Други потребители разгледаха

Описание

Уред за сандвичи и гофрети Tefal SW614831, 700 W, 3 приставки, Незалепващо покритие, Черен/Инокс

Уред за сандвичи и гофрети Tefal SW614831, 700 W, 3 приставки, Незалепващо покритие, Черен/Инокс

Tefal SW614831 е многофункционален уред, който съчетава удобството и ефективността на три различни кухненски уреда в един. С мощност от 700 W и три различни приставки, този уред ви позволява да приготвяте вкусни сандвичи, гофрети и дори грил ястия лесно и бързо. Незалепващото покритие на плочите осигурява лесно почистване и дълготрайна употреба, докато стилният дизайн в черен и инокс цвят добавя елегантен акцент към всяка кухня.

Защо си струва да купите Уред за сандвичи и гофрети Tefal SW614831?

Tefal SW614831 е идеален за тези, които искат универсален уред, с който могат да приготвят разнообразни закуски и ястия. С три сменяеми приставки, уредът ви позволява да приготвяте както хрупкави гофрети, така и апетитни сандвичи и гриловани деликатеси. Мощността от 700 W гарантира бързо загряване и равномерно изпичане на храната, като по този начин спестявате време в кухнята.

Благодарение на незалепващото покритие, уредът е лесен за почистване, като храната не залепва по плочите. Също така, сменяемите плочи могат да се мият в съдомиялна машина, което улеснява още повече поддръжката. Уредът е компактен и лесен за съхранение, а изчистеният черно-инокс дизайн го прави стилен и подходящ за всяка кухня.

Начинът, по който работи Уред за сандвичи и гофрети Tefal SW614831:

Tefal SW614831 разполага с три лесно сменяеми приставки – за сандвичи, гофрети и грил, които ви дават възможност да приготвяте разнообразни ястия само с един уред. За да използвате уреда, просто поставете желаната приставка, включете уреда и изчакайте светлинният индикатор да сигнализира, че е готов за употреба. След това поставете продуктите, затворете капака и оставете уреда да свърши останалото.

Незалепващото покритие на плочите осигурява равномерно изпичане на храната без залепване и позволява лесно почистване след употреба. Tefal SW614831 е снабден и със светлинни индикатори, които показват кога уредът е загрял и готов за работа, както и когато готвенето е завършило.

Характеристики:

  • Сменяеми плочи
  • Мощност: 700 W
  • Незалепващо покритие
  • Индикатор за загряване
  • Индикатор за готовност
  • Цвят: Черен/Инокс

Ползи от използването на Уред за сандвичи и гофрети Tefal SW614831:

Многофункционалност: С три различни приставки можете да приготвяте разнообразни ястия – от вкусни сандвичи до хрупкави гофрети и гриловани храни.
Лесно почистване: Незалепващите плочи и възможността за измиване в съдомиялна машина правят поддръжката на уреда бърза и лесна.
Компактност: Компактният дизайн на уреда го прави подходящ за съхранение дори в малки кухни.
Ефективност: Мощността от 700 W осигурява бързо загряване и равномерно изпичане, което спестява време в натоварените сутрини.

Какво прави Tefal SW614831 уникален?

Tefal SW614831 се откроява със своята многофункционалност и лекота на използване. С три различни приставки, уредът ви дава възможност да експериментирате с различни рецепти и да приготвяте вкусни закуски и ястия за цялото семейство. Незалепващото покритие осигурява гладко готвене и лесно почистване, докато мощността и светлинните индикатори ви гарантират бързи и перфектни резултати всеки път.

Уредът за сандвичи и гофрети Tefal SW614831 е идеален за всяко домакинство, което иска да приготвя вкусни и разнообразни закуски с минимални усилия, като същевременно разчита на качеството и функционалността на един от водещите световни брандове.

Още подобни продукти можете да разгледате в категорията Сандвич преси.

Още подобни продукти можете да разгледате в категорията Гофретници.

За нови оферти и специални предложения последвайте ни и във фейсбук.

Характеристики

Тегло 2 кг

Мнения/Отзиви

0.0
Оценено на 0 от 5
(0)
5 звезди
(0)
4 звезди
(0)
3 звезди
(0)
2 звезди
(0)
1 звезди
(0)

Оцени този продукт

Сподели мнението си за този продукт и помогни на други клиенти в избора.

Все още няма отзиви.

Уважаеми клиенти, за продукти до 300 лв. доставката на продукта е за ваша сметка и се начислява след изпращане на поръчката. За продукти над 300 лв., доставката на продукта е безплатна до офис на куриер.
tbi bank loading
моля изчакайте
Количка0
Нямате продукти в количката!
Продължи пазаруването