Промоция!

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB, 1450 W, 1.8 л, 15 bar, Ръчна система за разпенване на мляко, Черен/Сребрист

Оценено на 0 от 5
(0 клиентски отзива)

Налично

Доставка: от 0.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Original price was: 899.99лв..Current price is: 779.99лв..

Налично

Доставка: от 0.00 лв. (условия )

2 години гаранция

Доставка до 1-3 работни дни

Въведи своя телефон и ще се свържем с теб при наличност!

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 28.96 лв.

Кратко описание

Автоматичната машина за еспресо De’Longhi Magnifica Start ви носи автентичното италианско кафе изживяване в уюта на собствения ви дом. Пригответе еспресо или американо от прясно смлени зърна или изберете гореща вода за чай и други топли напитки.

Виж пълното описание >

Други потребители разгледаха

Описание

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB, 1450 W, 1.8 л, 15 bar, Ръчна система за разпенване на мляко, Черен/Сребрист

Кафеавтомат De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB, 1450 W, 1.8 л, 15 bar, Ръчна система за разпенване на мляко, Черен/Сребрист

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB ви носи автентичното италианско кафе изживяване в уюта на собствения ви дом. Пригответе еспресо или американо от прясно смлени зърна или изберете гореща вода за чай и други топли напитки. Ако искате напитка на млечна основа, можете да я получите, като разпените млякото ръчно с помощта на дюзата за пара. Осезаемият и интуитивен дисплей има черно-бели икони за всяка програма за директно приготвяне с едно докосване.

Защо да закупя Кафеавтомат De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB?

Интуитивен контролен панел – Насладете се на лесно взаимодействие с потребителя благодарение на интуитивния контролен панел с меко докосване с черно-бели икони за кафе напитки с едно докосване.

От зърната до готовата чаша кафе – Насладете се на висококачествено кафе във всяка чаша, тъй като машината смила зърната пресни, точно преди приготвяне. Включва контейнер за зърна от 250 g и кутия за предварително смляно кафе.

Ръчна система за разпенване на мляко – Пригответе ръчно млечни напитки с кремообразна пяна като бариста благодарение на традиционната пяна за мляко или я използвайте, за да направите гореща вода за чай.

Характеристики на Кафеавтомат De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB:

  • Мощност: 1450 W
  • Налягане: 15 бара
  • Максимална височина на чашата: 140 мм
  • Размери: 24 х 44 х 35 см (Ш/Д/В)
  • Капацитет на воден резервоар: 1.8 л
  • Система за мляко: Ръчна
  • Брой на дюзите за кафе: 2
  • Тип дисплей: Cензорен екран
  • Материал корпус: Инокс, Пластмаса
  • Възможност за работа със смляно кафе
  • Автоматично изключване
  • Мелачка: Метална
  • Тегло: 8.8 кг

Съвети за почистване и поддръжка на нашия Кафеавтомат De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB

Всички автоматични машини за еспресо De’Longhi са проектирани да опростяват процесите на почистване и поддръжка и кафеавтомат De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.30.SB не е изключение. Компактният инфузер може да се сваля и позволява лесно почистване. Тавата за отцеждане може да се постави в съдомиялна машина. Еспресо машината преминава през цикъл на самопочистване при всяко включване или изключване. От съществено значение е декалцирането, което се извършва винаги, когато машината за еспресо поиска. Машината за еспресо има автоматичен процес на декалцификация и се препоръчва използването само на De’Longhi EcoDecalk decalcifier. EcoDecalk декалк е силен, бърз, екологичен и съдържа само натурални съставки. За процеса на декалцификация добавете 100 мл разтвор EcoDecalk към резервоара за вода, напълнете със студена прясна вода и следвайте простите инструкции, посочени от машината за еспресо. Филтърът за вода De’Longhi предпазва машината за еспресо от образуването на варовикови отлагания и помага за отстраняване на примесите от водата, подобрявайки вкуса на кафето. При нормални условия на употреба може да се използва 2 месеца, след което е необходимо да се смени с нов филтър, като по този начин се намалява честотата на декалцификация на еспресо машината.

Още подобни продукти можете да разгледате в категорията Еспресо машини.

За нови оферти и специални предложения последвайте ни и във фейсбук.

Характеристики

Тегло 10 кг

Мнения/Отзиви

0.0
Оценено на 0 от 5
(0)
5 звезди
(0)
4 звезди
(0)
3 звезди
(0)
2 звезди
(0)
1 звезди
(0)

Оцени този продукт

Сподели мнението си за този продукт и помогни на други клиенти в избора.

Все още няма отзиви.

Уважаеми клиенти, за продукти до 300 лв. доставката на продукта е за ваша сметка и се начислява след изпращане на поръчката. За продукти над 300 лв., доставката на продукта е безплатна до офис на куриер.
tbi bank loading
моля изчакайте
Количка0
Нямате продукти в количката!
Продължи пазаруването